Facebook

Twitter

Draugiem

Sākums
Rīgas radio
Interneta radio
Vislatvijas radio
Reģionālais radio
Baltijas radio
Ukrainas radio
Radio reitingi
Online TV
Web kameras
Forums

::Diskusijas

Krievijas hiti

Nu nespid polim. Skaidrs, ka satversmes tiesa neanules likumu! Ja kas, vari no manis dabut labu Rigas frekvenci ar rus apraides atlauju, cena runajama.

http://m.delfi.lv/latvija/article.php?id=46175037
Embrehts @ piektdien, 2015. gada 3. jūlijā 12:41
"..jo tiekot ierobežotas gan elektroniskā plašsaziņas līdzekļa iespējas sniegt informāciju savai auditorijai.."

Kādu informāciju? KHR vispār kaut ko ražo? Vietējās ziņas? Es atvainojos, bet es tiešām nezinu, jo neklausos. Varbūt kāds māk pateikt vairāk.
Janka @ piektdien, 2015. gada 3. jūlijā 14:13
2016 gads biku jautrību ienesīs FM viļņos ;)
marss @ piektdien, 2015. gada 3. jūlijā 15:51
Tā ir Satversmes tiesa. Panākt savas lietas izskatīšanu tur jau ir sasniegums. Turklāt tas reāli maksā. Domāju, ka labas izredzes uzvarēt. Apstrīd pārejas noteikumus. To, ka valsts ar varu grib piespiest mainīt likumīgi izdotu licenzi pirms tā beigusies. Kādā sakarā?
Jurists iesācējs @ piektdien, 2015. gada 3. jūlijā 17:01
Latvijā tak krievu valoda tak ir īpaša, un nedod dies, ja kāds krievvalodīgais nesapratīs kaut kādu iezemiešu valodu, viņš tak var Latviju iesūdzēt tiesā, ka tiek apspiestas viņa tiesības.

Nafig vajag mācīties kaut kādu latišu valodu, ja visi runā un saprot krieviski.
ivo @ sestdien, 2015. gada 4. jūlijā 03:41
Apspiestie Krievi, kas dzīvo Jūrmalā un braukā ar X6
Kaspic @ sestdien, 2015. gada 4. jūlijā 12:28
Kas tev pa dalju kapec raida krevu hitu radio.
Nepatik neklaus krevu meduju kapec tu apdirz
krevus
egons @ sestdien, 2015. gada 4. jūlijā 14:46
Te laikam ir sāpe par to, ka spēles gaitā tiek mainīti noteikumi. Tā darīt nav labi, tāpēc Poli var saprast, lai arī par kādu valodu būtu runa.
47 @ sestdien, 2015. gada 4. jūlijā 17:25
Ja izvēlies spēlēt naidnieku valsts mūziku, tad jarēķinās ar sekām. Domā spaisa tirgotāji apmierinati,ka valdība biznesu piegrieza, vai zemnieki, kuru produkciju krievi vairs nepērk. Radio tāds pats bizness un ir jājūt, kāda politiskā situācija. Galu galā, dzīvojam Latvijā un nafig ēterā jāskan mūsu mentalitātei galīgi svešai mūzikai
Minivat @ svētdien, 2015. gada 5. jūlijā 04:15
Pilnībā piekrītu Minivat. Nav te jābūt nevienai stacijai RU. Radio frekvences ir nacionālais resurs un radio kuri tajās skan ir jādarbojas valsts intresēs.
princ_fm @ svētdien, 2015. gada 5. jūlijā 04:24
Minivat, es tev ieteiktu mazāk skatīties teļuku. Citādi tas tev pēdējās smadzenes izskalos :)
Princ_fm kāda tev daļa līdz tām frekvencēm, fm radio taču jau sen ir miris. :) Bet īstenībā jūs veči vienkārši esat vīlušies savos ideālos :)
Mikrovat @ svētdien, 2015. gada 5. jūlijā 06:09
EHR jau griež Uģa paziņojumus par to, ka Latgales Radio tagad neko latgaliski raidīt nevarēs. Tikai par KHR neviena vārda. :D :D

P.S. Liekas, ka latgaliešu valoda tiek klasificēta kā dialekts nevis atsevišķa valoda. :))
Janka @ svētdien, 2015. gada 5. jūlijā 06:31
Es televizoru neskatos, tā kā ar manām smadzenēm viss ir kartībā. Nu nav normāli,ka puse staciju gvelž krievu mēlē un spēlē krievu mūziku. Kas mums te kāda Pleskavas apgabala ģerevņa, vai neatkarīga valsts ar savu valodu. Man nekas personīgi nav pret Poļa kungu, bet krievvalodīgās stacijas es ciest nevaru kā sugu.
Minivat @ svētdien, 2015. gada 5. jūlijā 07:20
Te, es skatos, kāds ar nepacietību gaida, kad bēgļi no Āfrikas sāks veidot te savas radiostacijas, kas būs baigi tuvas mūsu mentalitātei :D

Janka, KHR tagad pamazām "atgriežas", bet līdz, tā līmeņa, kāds bija 3 gadus atpakaļ, vēl tālu. Tagad vislielākā vaina ir jau iepriekš minētā skaņā, kur balsis izklausās it kā bļauj ausī, un arī, atgūstot #1 pozīciju Rīgā, varētu sākt domāt par reklāmas materiāla kvalitātes kontroli un tā filtrēšanu, jo reklāma arī ir programmas elements un tagad vairs nav 2009. gada krīze.

Polis par KHR jau visu pateica pašā sākumā, kad sāka runāt par jauno likumu. Bet tas nav pats galvenais. Pats galvenais, ka šis likums patiesībā nav ne patriotisma izpausme, ne informācijas telpas tīrīšana, kā "95%" varēja padomāt, bet ir banāli konkurentu atbilde uz SFM 2012. gadā uzsāktām darbībām, jo citādāk es neredzu skaidrojumu pēdējā NEPLP izsludinātā konkursa Ventspilī noteikumiem, kur, visticamāk, uzvarētājs ir zināms jau iepriekš.

Par Latgales radio. Ja paskatāmies licencē, redzam info par 55% latviešu valodā, un spriežot pēc jaunā likuma, nav svarīgi, ka tālāk rakstīts par 35% latgaliešu un 10% svešvalodu. Ja paskatīties reģistrā, var sastapt vēl dažus interesantus gadījumus. Tātad, dažas reģionālās un vietējās stacijas cietīs no iepriekš minētām lielo spēlētāju "razborkām".
Vovanich @ svētdien, 2015. gada 5. jūlijā 11:24
Vovanich, tev vieta starp juristiem. Pareizi saki. Izskatās ka Neplp ir pārvērtējuši savus spēkus cīņā ar nozares veterāniem.
Jurists iesācēja @ svētdien, 2015. gada 5. jūlijā 15:58
Nu, nu, Vovanich, kurš tad, Tavuprāt, tiks pie Ventspils frekvences?
Dadaii Porke @ pirmdien, 2015. gada 6. jūlijā 02:07
Kas tad te iztrūkst? :))
http://www.radioswhplus.lv/%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D1%81/%D1%81%D0%BE%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8/
Janka @ pirmdien, 2015. gada 6. jūlijā 02:47
Janka, šis variants arī ir iespējams, bet es domāju par ko citu, kas iztrūkst vēl vairākās pilsētās :)
Vovanich @ pirmdien, 2015. gada 6. jūlijā 03:04
Vov - tiesa, Ventspili tikko jau dabūja SWH Gold, Tavs variants liekas reālāks. :))
Janka @ pirmdien, 2015. gada 6. jūlijā 03:44
Rīgā radiostacijām nav ne vainas, vienīgi pārāk daudz latviski raidošu staciju.
dima @ pirmdien, 2015. gada 6. jūlijā 04:31
Dima ja nēesi pamanījis, tad jau kādu laiku oficiālā valoda te ir tikai latviešu.
Bet nabaga Uģīts ... Būs vien pašam jādzied.
marss @ pirmdien, 2015. gada 6. jūlijā 04:44
Varufakis atkāpjas no finanšu ministra amata...
Vfakis @ pirmdien, 2015. gada 6. jūlijā 05:16
marss, pastaigājoties par Rīgu (es nemaz nerunāju par centrāltirgu vai mikrorajoniem), es gan neteiktu, ka oficiālā valoda ir latviešu.
dima @ pirmdien, 2015. gada 6. jūlijā 06:31
Sveiki, es esmu rakstot šo liecība, jo es esmu ļoti pateicīgs par to, ko UniCredit finanšu uzņēmumiem darīja par mani un manu ģimeni. Kad es domāju, ka nebija cerību, šis aizdevums uzņēmumam nāca un dara mana ģimene justies dzīvs atkal aizdot mums aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi 2%. Nu, man ir bijis meklējot aizdevumu, lai norēķinātos savu parādu par pēdējo trīs mēnešu laikā, es tikās scammed un paņēma manu naudu, līdz es beidzot satiku Dievs sūtīja aizdevējs. Es nekad domāja, ka joprojām ir īstas aizdevumu aizdevējiem internetā, bet uz manu vislielāko pārsteigumu es saņēmu savu aizdevumu bez izšķērdēt daudz laika. Tātad, ja jums ir, kas tur meklē aizdevumu jebkuru summu, es ieteiktu jums uz e-pastu Mrs.Grate Elita izmantojot: (bankcredit@inbox.lv)
777 # Romas dzelzceļa stacijā Road, italy Tel: 393512646127
Sveicieni,
Mr.Jenlan
Jeenlen @ svētdien, 2016. gada 27. martā 19:28
sveiki,
bažas par finansējumu. Es saņēmu savu daļu, pateicoties bīskaps Elias iedeva man 35.000 eiro.
Ja jūs vēlaties uzticamu kredīts sazinājās vietnē:
bishopelijahloanfirm002@hotmail.com
WhatsApp: +2349035555247

Mans vārds ir Valeria Argentīna
valeria @ sestdien, 2017. gada 15. aprīlī 12:01
Mani sauc Collins Mark no Florida, ASV. Ja jūs meklējat likumīgu aizdevuma sabiedrību, lai piešķirtu jums aizdevumu ar ļoti zemu procentu likmi, lūdzu, sazinieties ar šo aizdevuma sabiedrību, jo tieši tāpēc es saņēmu savu aizdevumu no 2 dienām atpakaļ, jo Vairāk info pls contact: collinsmark420@hotmail.com
Collins Mark @ piektdien, 2017. gada 11. augustā 21:01
Laba diena

Tas ir informēt plašu sabiedrību, ka mēs pašlaik izsniedzam aizdevumus cilvēkiem, kam nepieciešama finansiāla palīdzība, ar zemu 2% procentu likmi. Ja jūs interesē pieteikties aizdevumam, aizpildiet zemāk esošo pieteikumu, lai iegūtu sīkāku informāciju par mūsu aizdevumu, un sazinieties ar mums pa e-pastu. harryloanfirm56@gmail.com vai https://web.facebook.com/harryloanfirm/b, kas mani sauc pa +1 (909) 375-5749
harry carlos loans @ sestdien, 2017. gada 23. septembrī 15:12
Kā mans kredītreitings tika atjaunots Mana vārds ir Sarah Williams no Florida, es gribu izteikt manu sirsnīgu pateicību WIN-TRUST HIPOTĒKU PĀRDOŠANAS UZŅĒMUMAM, lai palīdzētu man atjaunot manu kredītreitingu un manu mirstošo biznesu, piešķirot man aizdevumu 500 000 ASV dolāru apmērā 20. 2017. gada novembris pēc manas bankas un citu manis apmeklēto finanšu iestāžu atteikšanās. Es ieteiku ikvienam, kas citur nepieciešams, lai saņemtu finansiālu palīdzību, lai citi netiktu iekļauti nepareizās rokās, meklējot atbildīgo aizdevumu, lai sazinātos ar šo uzņēmumu pa e-pastu
  RONALD FARIS
E-PASTA ADRESE ----- [dporterwintrustmortgage@outlook.com]
WIN TRUST HORTGAGES Dievs svētī jūs visus.
RONALD FARIS @ ceturtdien, 2017. gada 21. decembrī 01:16
Likumīga aizdevuma iegūšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Klientiem, kuriem ir finansiālas problēmas un kuriem ir nepieciešams risinājums. Kredīta un nodrošinājuma jautājums ir tas, ka klienti vienmēr ir noraizējušies, meklējot aizdevumu no likumīga aizdevēja. Bet .. mēs esam padarījuši šo atšķirību kreditēšanas nozarē. Mēs varam noorganizēt aizdevumu no USD 5000 līdz EUR 500 000 000 USD līdz pat 3% apmērā. Lūdzam nekavējoties atbildēt uz šo e-pastu: billjohnson.loanfirm011@gmail.com
Bill Johnson @ otrdien, 2018. gada 16. oktobrī 14:01
Laba diena,

Es vēlos teikt ļoti lielu pateicību kungam Frankam Wrightam, kurš ir likumīgs aizdevējs, no kura šodien esmu saņēmis 45 000 eiro lielu aizdevuma summu, es pieprasīju aizdevumu, kad man vajadzēja summu, lai dzēstu dažus parādus, un manai vislielākajam pārsteigumam man piedāvāja aizdevuma summa 45 000 eiro, tāpēc es izmantoju šo meduim, lai informētu tos, kuriem nepieciešams aizdevums, jāsazinās ar Frank Wright pa e-pastu: frankwrightloans@gmail.com whatsapp: +2347051372529

Paldies
Anita @ ceturtdien, 2018. gada 25. oktobrī 03:25
aizdevums, personīgais aizdevums, investīciju aizdevums, parādu konsolidācija un mājokļa iegāde uc Mēs piedāvājam aizdevumu ar ļoti zemu 2% procentu likmi. Šī finansēšanas programma ļauj klientam baudīt zemu procentu atmaksu.

* Personīgie kredīti
* Parāda konsolidācija
* Biznesa aizdevumi
* Izglītības aizdevumi
* hipotēkas

Whataspp: +917204719376

Sūtīt atbildi tikai uz šo e-pasta adresi: midlandcreditonline.com@gmail.com
Midland Credit Home @ svētdien, 2018. gada 23. decembrī 00:20
aizdevums, personīgais aizdevums, investīciju aizdevums, parādu konsolidācija un mājokļa iegāde uc Mēs piedāvājam aizdevumu ar ļoti zemu 2% procentu likmi. Šī finansēšanas programma ļauj klientam baudīt zemu procentu atmaksu.

* Personīgie kredīti
* Parāda konsolidācija
* Biznesa aizdevumi
* Izglītības aizdevumi
* hipotēkas

Midland Midland Credit Home @ svētdien, 2018. gada 23. decembrī 00:21
Nepieciešams ātrs aizņēmums? Ja jums ir nepieciešams steidzams kredīts, lai nokārtotu savu parādu, lūdzu, sazinieties ar kredītiestādi, izmantojot manu uzņēmumu, izmantojot e-pastu (dakany.endre@gmail.com)

Aizdevuma piedāvājums.
Mr. Dékány Endre @ pirmdien, 2018. gada 24. decembrī 18:14
We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600

2. Currency : USD/EURO

3. Age of Issue: Fresh Cut

4. Term: One year and One day

5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)

6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2

7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties

8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c

9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760

10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103

11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier

Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.

Name: Muhammed Emir Harun

Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com

Muhammed Emir Harun @ pirmdien, 2019. gada 14. janvārī 12:00
We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600

2. Currency : USD/EURO

3. Age of Issue: Fresh Cut

4. Term: One year and One day

5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)

6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2

7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties

8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c

9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760

10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103

11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier

Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.

Name: Muhammed Emir Harun

Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com

Muhammed Emir Harun @ trešdien, 2019. gada 23. janvārī 11:30

* Personīgie kredīti
* Parāda konsolidācija
* Biznesa aizdevumi
* Izglītības aizdevumi
* hipotēkas

Ahmed Mohamed @ pirmdien, 2019. gada 11. februārī 10:52
Jūsu ziņa:
Vai jūs meklējat aizdevumu vai pirms tam neesat saņēmis aizdevumu? Ja jā, pasteidziet risinājumu sniedzēju, kas tagad ir šeit, sazinieties ar mums šodien, lai saņemtu jebkāda veida aizdevumus.

PIEMĒROŠANAS VEIDLAPA
PERSONĪGĀ INFORMĀCIJA

Vārds:
Uzvārds:
Valsts:
Dzimums:
Nepieciešamā summa:
Ilgums:
Tālrunis:
Vai esat iepriekš pieteikušies aizdevumam (jā vai nē)

Uzņēmuma nosaukums: Robert Financial Home Inc
E-pasts Kontakti: financialloaninc@yahoo.com

Ar laba vēlējumiem.
Roberts
Robert @ pirmdien, 2019. gada 18. martā 15:32
Sveiki, es esmu Maria āķi, kas pašlaik dzīvo Teksasā, ASV. Es meklēju refinansēšanu un samaksāju rēķinus. Es meklēju aizdevumus gan no privātām, gan korporatīvām, bet nekad ar panākumiem, un tagad bankas noraidīja manu kredītu. Bet kā uzņēmuma īpašnieks un mani bērni šobrīd strādā labi. atsauce uz aizdevuma nodrošināšanu bez nodrošinājuma, bez kredīta pārbaudes, bez parakstītāja ar tikai 3% procentu likmi un labākiem atmaksas plāniem, lūdzu, sazinieties ar Anita Brence kundzi (anitabrenceloanfunds.usa@gmail.com). Viņš nezina, kā to izdarīt, bet viņš vēlas būt laimīgs, un es vēlos uzzināt vairāk par to. Jūs varat sazināties ar viņu pa e-pastu. anitabrenceloanfunds.usa@gmail.com
Maria Hooks @ pirmdien, 2019. gada 25. martā 22:04
Laipni lūdzam PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com Mūsu mērķis ir nodrošināt lielisku profesionālo servisu.

Vai esat uzņēmējs vai sieviete? Vai jums ir finansiāls haoss, vai jums ir vajadzīgi līdzekļi, lai uzsāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai sāktu jauku mazo un vidējo uzņēmumu? Vai jums ir zems kredīta rādītājs, un jums ir grūti iegūt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām un citām finanšu institūcijām?

Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, mūsu prioritāte ir mūsu galvenais mērķis ir palīdzēt jums iegūt nepieciešamos pakalpojumus, mūsu programma ir ātrākais veids, kā ātri iegūt nepieciešamo. Samaziniet savus maksājumus, lai atvieglotu jūsu ikmēneša izdevumu slodzi. Iegūstiet elastību, ar kuru jūs varat izmantot jebkādiem mērķiem - no brīvdienām, uz izglītību, līdz unikāliem pirkumiem

Mēs piedāvājam plašu finanšu pakalpojumu klāstu, kas ietver: personiskos aizdevumus, parādu konsolidācijas aizdevumus, biznesa aizdevumus, izglītības aizdevumus, hipotēku nodrošināto aizdevumu, nenodrošināto aizdevumu, hipotekāros kredītus, atalgojuma atmaksas aizdevumus, studentu kredītus, komerckredītus, auto aizdevumus, investīciju aizdevumus, Attīstības aizdevumi, iegādes aizdevumi, būvniecības kredīti, ar zemu procentu likmi 2% apmērā par katru atcelšanu privātpersonām, uzņēmumiem un korporatīvajām struktūrām. Iegūstiet vislabāko savu ģimeni un arī savu sapņu māju, kā arī ar mūsu vispārējo aizdevumu shēmu.

PIEDĀVĀJAM VISU DZĪVNIEKU VEIDI - PIETEIKTIES NEPIECIEŠAMĀM Kredītiem.

Lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Lūdzu, rakstiet mums atpakaļ informāciju par aizdevumu;

INFORMĀCIJA PAR UZŅĒMUMU

1) Pilnie vārdi:
2) Valsts:
3) adrese:
4) Valsts:
5) Dzimums:
6) Ģimenes stāvoklis:
7) Nodarbošanās:
8) Tālruņa numurs:
9) Ikmēneša ienākumi:
10) Pēc Kin:
11) Nepieciešamā aizdevuma summa:
12) Aizdevuma ilgums:
13) Aizdevuma mērķis:
14) Konkrēts datums, kad nepieciešams aizdevums:

Ja esat ieinteresēts saņemt aizdevumu, lūdzu, rakstiet mums aizdevuma prasību.
Lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ar cieņu,
Patricia Kingsman kundze
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Mēs ceram dzirdēt no jums ASAP

Ieinteresētajiem pretendentiem jāsazinās ar mums pa e-pastu: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Patricia Kingsman kundze @ svētdien, 2019. gada 16. jūnijā 18:30
Mans vārds ir Patricia Kingsman kundze, mēs esam 2019. gada jaunie likumīgie aizdevuma aizdevēji, un mēs gribam palīdzēt jebkurai iestādei, kurai nepieciešama finansiāla palīdzība, sākot ar $ 500,000.00 un $ 5,000,000.00, un mēs arī piešķiram aizdevumus eiro virs tā, lai, ja jums ir nepieciešama palīdzība, lūdzu, sūtiet mums ir e-pasts uz: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, lai jūsu aizdevuma darījums varētu notikt tagad, kad nākamajos 8 stundās jūs saņemsiet savu aizdevumu, tas ir ātrs pārskaitījums un ir drošs bez kavēšanās. Tātad e-pasts: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, ja interesē

E-pasts: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Patricia Kingsman kundze @ svētdien, 2019. gada 16. jūnijā 18:31
Lapa: 1 2 3
Pievieno savu komentāru
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
Ievadi tekstu

Copyright © 2002-2025 eradio.lv | All rights reserved | eradio[at]eradio.lv | Palīdzība | Forums